Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

«WORK WITH US»: Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα των Maris Hotels στην Κρήτη!

«WORK WITH US»: Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα των Maris Hotels στην Κρήτη!

Τα Maris Hotels του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά ανοίγουν τις πόρτες των Creta Maris (Κρήτη), Candia Maris (Κρήτη) και Santo Maris (Σαντορίνη), προσκαλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους στις Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα στο χώρο του ξενοδοχείου Candia Marisστην Ανδρέα Παπανδρέου 72 στο Γάζι, την Πέμπτη, 16/11 και την Παρασκευή, 17/11, 10.00-17.00.

Με κεντρικό μήνυμα «Work with Us», τα Maris Hotels διοργανώνουν τις Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα για την τουριστική περίοδο 2018, μια συνάντηση εργαζομένων και εργοδοτών που φιλοδοξεί να προσφέρει ευκαιρίες λαμπρής σταδιοδρομίας σε δεκάδες ενδιαφερόμενους στα τρία ξενοδοχεία του ομίλου Μεταξά. Οι υποψήφιοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους υπεύθυνους του τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου, να ξεχωρίσουν και να γίνουν μέρος της ομάδας του Creta Maris Beach Resort, του Tui MagicLife Candia Maris στην Κρήτη, ή του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη.

Ταυτόχρονα, οι υποψήφιοι που αδυνατούν να προσέλθουν στη συνάντηση, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη διεύθυνση www.maris.gr και να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο hr@maris.gr με θέμα “CV CRETA MARIS” ή “CV CANDIA MARIS”, ή “CV SANTO MARIS”, ανάλογα με το ξενοδοχείο για το οποίο ενδιαφέρονται.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύει η χώρα, και με στόχο την ανάπτυξη και προσφορά στην κοινωνία, τα Maris Hotelsυπόσχονται ευχάριστο περιβάλλον και προοπτικές εξέλιξης σε όλους τους υποψήφιους που θα συμπληρώσουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τη δυνατή ομάδα των Maris Hotels.

Διευθύνων Σύμβουλος «Maris Hotels», Ανδρέας Μεταξάς

Γενικός Διευθυντής «Creta Maris Beach Resort», Νίκος Βλασιάδης

Γενικός Διευθυντής «Tui Magic Life Candia Maris», Σεραφείμ Καρουζάκης

Γενικός Διευθυντής «Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa», Μάνος Μπορμπουδάκης

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού «Maris Hotels», Σοφία Τσιούτρα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2897027026

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.