Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Η εταιρία Sbokos Hotel Group και το Agapi Beach Resort στηρίζουν 170 οικογένειες του Δήμου Μαλεβιζίου

Η εταιρία Sbokos Hotel Group και το Agapi Beach Resort στηρίζουν 170 οικογένειες του Δήμου Μαλεβιζίου

Το εμβληματικό ξενοδοχείο Agapi Beach Resort του ομίλου Sbokos Hotel Group συμπληρώνει σε λίγους μήνες τα 40 χρόνια πετυχημένης λειτουργίας. 40 χρόνια γεμάτα επιτυχίες που βασίζονται κυρίως στους ανθρώπους που το περιέβαλαν με αγάπη, μεράκι και αφοσίωση. Το Διοικητικό Συμβούλιο, με αφορμή τα 40 χρόνια λειτουργίας του Ομίλου και θέλοντας να τιμήσει την συνεργασία, την διαχρονική υποστήριξη και την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας προς το ξενοδοχείο Agapi Beach, αποφάσισε να προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 170 οικογένειες του Δήμου Μαλεβιζίου.

Τα τρόφιμα δόθηκαν στους δικαιούχους το πρωί της Τετάρτης 13/12/2017 παρουσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου κ. Μαμουλάκη, της Αντιδημάρχου Εύης Αποστολάκη, του Προέδρου του ΔΣ της εταιρίας κ. Φώτη Σμπώκου, του Γεν. Διευθυντή κ. Χαράλαμπου Φωσκολάκη, του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Μενέλαου Μποκέα και του Διευθυντή του Agapi Beach Resort κ. Δημήτρη Στρατίκη.

Ελπίζουμε η μικρή αυτή προσφορά να δώσει χαρά στις οικογένειες αυτές και την δυνατότητα να περάσουν με αξιοπρέπεια τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.