Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Μεγάλη τουριστική συνεργασία που για πρώτη φορά εμφανίζεται στην Ελλάδα

Μεγάλη τουριστική συνεργασία που για πρώτη φορά εμφανίζεται στην Ελλάδα
ΣΥΜΠΡΑΞΗ  ΤΗΣ PHILIAN GROUP ME THN MTC GROUP
ΣΕ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ  ΠΑΡΟΧΗΣ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Τη σύμπραξή τους στην ίδρυση κοινής εταιρίας παροχής ξενοδοχειακών (και όχι μόνο) υπηρεσιών ανακοίνωσαν ο ξενοδοχειακός όμιλος  PHILIAN GROUP και η εταιρία συμβούλων Τουρισμού MTC GROUP.
Η ADMIN Destination and Hospitality Services (www.adminhospitality.gr), με γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και με δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα, θα παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών  που περιλαμβάνει μάρκετινγκ, πωλήσεις,  δημόσιες σχέσεις,  προβολή,  branding campaign, social media, ακόμα και μακροχρόνιες μισθώσεις, κρατήσεις, τεχνική υποστήριξη και γενικά ότι έχει ανάγκη μια μικρομεσαία κυρίως επιχείρηση για να αυξήσει την κερδοφορία της.
Η μοναδικότητα του νέου αυτού εγχειρήματος και το συγκριτικό του πλεονέκτημα έγκειται στην πολύχρονη εμπειρία των δυο εταιριών στη διαχείριση ξενοδοχείων αλλά και τουριστικών προορισμών που χάρη και στις  διεθνείς διασυνδέσεις με την παγκόσμια αγορά αποτελούν ιδανικό συνδυασμό που για πρώτη φορά εμφανίζεται στην Ελλάδα.
Σε κοινή δήλωση των συνιδρυτών της νέας εταιρίας, Νότη Μαρτάκη και Μάκη Κουκουλάκη αναφέρονται τα εξής :
«Με δεδομένη την εξελικτική πορεία του Τουρισμού και τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται διεθνώς, θεωρήσαμε επιβεβλημένη την εναρμόνισή μας και την προσαρμογή μας στις ανάγκες των ξενοδοχειακών  επιχειρήσεων και των Συλλογικών Φορέων του Τουρισμού ώστε, με τελικό στόχο την αύξηση των κρατήσεων και τον εκσυγχρονισμό των καταλυμάτων, να ενισχυθούν και οι προορισμοί αλλά και οι τοπικές οικονομίες. Η ADMIN  δεν αποτελεί προϊόν «ανακύκλωσης» ξεπερασμένων πλέον μεθόδων τουριστικού μάρκετινγκ ούτε προτίθεται να ακολουθήσει «πεπατημένες» πρακτικές σε επίπεδο προβολής. Αυτό σημαίνει, ότι, διατηρώντας την αυτονομία των δύο εταιριών μας , συμπράττουμε σε μια τρίτη διευρύνοντας το πλαίσιο των υπηρεσιών με ωφελούμενες τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τους προορισμούς στους οποίους δραστηριοποιούνται».

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.