Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Μπαλι :Εγκυμονούσες τουρίστριες φωτογραφίζονται με φόντο το ηφαίστειο

Μπαλι :Εγκυμονούσες τουρίστριες φωτογραφίζονται με φόντο το ηφαίστειο

Ξέραμε Κατά την λαϊκή ρήση οτι η “Η τρέλα πάει στα βουνά “.

Δεν ξέραμε όμως οτι μπορεί να φτάσει και μέχρι …τα ηφαίστεια . Κάθε μέρα που περνάει σε αυτο τον εξωτικό παράδεισο της Ινδονησίας, το Μπαλί, οι τουρίστες φαίνονται να εξοικειώνονται ολοένα και περισσότερο με την παρουσία του ηφαιστείου Αγκουνγκ αφού έχουν περάσει οι πρώτες μέρες του πανικού . Οχι οτι ο κίνδυνος έχει εξαληφθεί αφού το ηφαίστειο σύμφωνα με τους επιστήμονες μπορεί ανα πάσα στιγμή να εκραγεί αλλά τουλάχιστον οι τουρίστες αντιμετωπίζουν το επικίνδυνο αυτό φαινόμενο με μεγαλύτερη ψυχραιμία.

Ωστόσο, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία , υπάρχουν και ορισμένοι τουρίστες που ξεπερνούν τα όρια. Όπως αυτές οι δυο γυναίκες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη που φωτογραφίζονται με φόντο το ενεργό ηφαίστειο  φορώντας τις μάσκες που χορηγούν οι τοπικές αρχές για την αντιμετώπιση των αναθυμιάσεων. Χαρακτηριστικό είναι οτι κάποια ταξιδιωτικά πρακτορεία σπεύδουν να εκμεταλλευτούν την περίσταση πουλώντας οργανωμένα πακέτα εκδρομών με επίσκεψη όσο πιο κοντά γίνεται στο ηφαίστειο ! Ακούγεται τρελό όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό .

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.