Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ο γιος του Σαρκοζί στην Αθηνα

Ο γιος του Σαρκοζί στην Αθηνα

Την Παρασκευη 8 Δεκεμβριου ο πρωτότοκος γιος του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, Πιέρ,ο οποιος κάνει διεθνή καριέρα με το όνομα dj Mosey και είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους dj του κόσμου, έρχεται στην Αθήνα, για τα εγκαινια του club Toy room.

Ο Πιέρ δεν ενεπλακη στην πολιτική οπως ο πατέρας του, αλλά καταφέρε να «κατακτήσει τον κόσμο» και τα dance floors μεσω της μουσικής.

«Προτιμώ να είμαι μουσικός χωρίς μέλλον, παρά ένας λαμπρός δικηγόρος», είχε δηλώσει σε περιοδικό της Γαλλίας και το εννοούσε, αφού μπορεί να ξεκίνησε να σπουδάζει Νομική για χατίρι του πατέρα του, ωστόσο τα παράτησε στο δεύτερο έτος, για να συγκεντρωθεί στη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική.

Ειναι ενας απο τους πιο περιζητητους εργενηδες της Γαλλιας και συγκαταλεγεται στην λιστα με τους καλυτερους rnb dj’s στην Ευρωπη,με τους διασημους φιλους του να δινουν το παρων οπου εμφανιζεται.
Το ιδιο αναμενεται να γινει και στην Αθηνα την Παρασκευη 8 δεκεμβριου με τον Pierre στα decks του club Toy room .

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.