Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Το αεροδρόμιο των ρεκόρ-Ανακαινίζεται,μεγαλώνει και χτυπά “αστρονομικές” αυξήσεις επιβατών το χειμώνα (Βίντεο)

Το αεροδρόμιο των ρεκόρ-Ανακαινίζεται,μεγαλώνει και χτυπά “αστρονομικές” αυξήσεις επιβατών το χειμώνα (Βίντεο)

Του Κώστα Συλιγάρδου 

Με ποσοστά που κόβουν την ανάσα  (και για την χειμερινή περίοδο) το αεροδρόμιο Ηρακλείου “Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ” χτυπά κόκκινο “για πρώτη φορά στην ιστορία του και ενώ βρίσκεται παράλληλα εν μέσω ανακαίνισης και επέκτασης.

Τα ποσοστά που αποκάλυψε μιλώντας στο Holidaynews.gr ο αερολιμενάρχης  Γιώργος Πλιάκας είναι πραγματικά αποκαλυπτικά και επιβεβαιώνουν ότι η αρχή για τον χειμερινό τουρισμό στο Ηράκλειο και την Κρήτη κατ επέκταση είναι γεγονός.
Η μεταβολή για τον Νοέμβριο ξεπέρασε το 250%, για τον Δεκέμβριο προβλέπεται να εκτιναχθεί στο 800% και τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2018 θα δούμε νούμερα απίστευτα, αφού από μηδενικές αφίξεις πέρσι θα φτάσει το κοντέρ να μετρήσει 15.000 επιβάτες εξωτερικού για κάθε μήνα ξεχωριστά.
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το αεροδρόμιο των ρεκόρ το καλοκαίρι του 2017  κατέγραψε επιβατική κίνηση που δεν έχει πετύχει ποτέ ξανά στο παρελθόν που έφτασε τα 7,5 εκ.επιβάτες.
Σχετικά με τις εργασίες που εκτελούνται αυτή τη στιγμή ο κ. Πλιάκας μας εξήγησε ότι το χρονοδιάγραμμα των εργασιών βρίσκεται σε απόλυτη συνέπεια με τον αρχικό σχεδιασμό και μάλιστα και λίγο πιο μπροστά από το προκαθορισμένο αφού τα συνεργεία δουλεύουν ακατάπαυστα.
“Η επέκταση είναι η τρίτη κατά σειρά στην ιστορία του. Η πρώτη είχε πραγματοποιηθεί στα τέλη της δεκαετίας του ’60 – αρχές ΄70 η δεύτερη πριν την Ολυμπιάδα της Αθήνας και η τρίτη τώρα”, κατέληξε ο αερολιμενάρχης.
Το αεροδρόμιο σήμερα διαθέτει 25 θέσεις στάθμευσης αεροσκαφών στην πίστα του.
Δείτε το ρεπορτάζ όπως αυτό προβλήθηκε στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης Creta

Have your say!

1 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.