Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

3 εκατομμύρια στα σπίτια της Airbnb την Πρωτοχρονιά

3 εκατομμύρια στα σπίτια της Airbnb την Πρωτοχρονιά

Περισσότερους από 3 εκατομμύρια επισκέπτες θα φιλοξενήσουν τα σπίτια της Airbnb παγκοσμίως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Οι επισκέπτες προέρχονται από 210 χώρες και οι οικοδεσπότες βρίσκονται σε 200 χώρες.

Χαρακτηριστικό της διευρυμένης παρουσίας της Airbnb διεθνώς είναι ότι πάνω από 100 επισκέπτες θα διαμένουν σε σπίτια της πλατφόρμας στη Γαλλική Γουιάνα. πάνω από 300 στο Αζερμπαϊτζάν. σχεδόν 1.000 στην Τανζανία. και πάνω από 10.000 στην Κούβα.

Οι χώρες που θα φιλοξενήσουν τους περισσότερους ταξιδιώτες στις 31 Δεκεμβρίου είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, ακολουθούμενες από τη Γαλλία, τη Βραζιλία, το Μεξικό και τον Καναδά. Η Βραζιλία και ο Κανάδας είναι από τους ανερχόμενους προορισμούς το 2018.

Από τις πόλεις, η Νέα Υόρκη είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για την Πρωτοχρονιά και ακολουθούν το Παρίσι, το Λονδίνο, το Τόκιο και το Σίδνεϊ, με αυξημένη παρουσία φέτος από πόλεις του Ισημερινού, της Κολομβίας και της Νικαράγουα.

Υψηλότερη ποσοστιαία ανάπτυξη πάντως καταγράφουν πόλεις της Κίνας.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.