Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Επιβάτης της Ryanair βαρέθηκε να περιμένει την αποβίβαση και αποφάσισε να βγει από την έξοδο κινδύνου

Επιβάτης της Ryanair βαρέθηκε να περιμένει την αποβίβαση και αποφάσισε να βγει από την έξοδο κινδύνου

Ένας επιβάτης της Ryanair, βαρέθηκε να περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αποβίβασης από το αεροπλάνο στην Ισπανία και αποφάσισε να βγει από την έξοδο κινδύνου και να ανέβει στο φτερό του αεροπλάνου.  

Η πτήση του από το Λονδίνο είχε καθυστέρηση μία ώρα στην αναχώρηση και οι επιβάτες κλήθηκαν να παραμείνουν άλλη μισή ώρα μέσα στο αεροσκάφος αφού προσγειώθηκαν στη Μάλαγα.

Ο άντρας, που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Πολωνό στα 50 του, αποφάσισε να βγει στο φτερό κρατώντας στα χέρια του μια χειραποσκευή και στη συνέχεια προσπάθησε να κατέβει στην πίστα του αεροδρομίου της Μάλαγα.

Τελικά τα μέλη του πληρώματος κατάφεραν να τον πείσουν να επιστρέψει στο αεροσκάφος μέχρι να φτάσει στο σημείο η ασφάλεια του αεροδρομίου, που τον συνέλαβε.   Βίντεο που τράβηξε άλλος επιβάτης, δείχνει τον άντρα να παίρνει τη χειραποσκευή του και να βγαίνει στο φτερό του αεροπλάνου, ενώ γέλια ακούγονται από την καμπίνα του αεροσκάφους.

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στην πτήση FR8164 από το Στάνστεντ στη Μάλαγα, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς   Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πάντως, ότι ο Πολωνός έπασχε από άσθμα και δεν μπορούσε να αναπνεύσει, γι’ αυτό και προχώρησε σε αυτή την ασυνήθιστη ενέργεια.

 

Πληροφορίες από BBC

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.