Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ρουμανία: Ολοκληρώθηκε η Έκθεση της Ελλάδας στο Βουκουρέστι

Ρουμανία: Ολοκληρώθηκε η Έκθεση της Ελλάδας στο Βουκουρέστι

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη παρουσίαση της έκθεσης GRECIA PANORAMA για την Ελλάδα στο εμπορικό κέντρο ParkLake στο χιονισμένο Βουκουρέστι, στις 20-21 Ιανουαρίου! Μετά από χρόνια απουσίας της Ελλάδας, δόθηκε η ευκαιρία σε σημαντικούς εκπροσώπους του ελληνικού τουρισμού όσο και της γαστρονομίας να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με το ρουμανικό κοινό, έτσι ώστε να προωθηθούν δυναμικά ελληνικοί προορισμοί και προϊόντα.  

 

Χιλιάδες ήταν οι Ρουμάνοι επισκέπτες που ενημερώθηκαν για την Ελλάδα, και που συμμετείχαν στις πλούσιες εκδηλώσεις της διοργάνωσης με γαστρονομικά events αλλά και μουσικο-χορευτικά θεάματα όπως με την πολύτιμη συμβολή του συγκροτήματος της Ελληνο-Ρουμανικής Ομοσπονδίας. Τα εκατοντάδες δενδρύλλια ελιάς που μοιράσθηκαν στους επισκέπτες της έκθεσης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου έγιναν πραγματικά ανάρπαστα, όπως και η συμμετοχή του κόσμου στην ζωντανή παράσταση που έδωσε το συγκρότημα Fortissimo ήταν εξαιρετικά ζεστή.  

 

Το εμπορικό κέντρο ParkLake υπολογίζεται ότι επισκέφθηκαν τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή περισσότεροι από 45.000 επισκέπτες που σημαίνει ότι το δυνατό promotion για την Ελλάδα είχε σημαντικούς αποδέκτες, όπως αντίστοιχο ενθουσιασμό είχε το κοινό με τον διάσημος Σεφ Chef Joseph Hadad ο οποίος διοργάνωσε ζωντανές μαγειρικές επιδείξεις!

 

Στην έκθεση συμμετείχαν τα μεγαλύτερα γραφεία που φέρνουν τουρισμό στην Ελλάδα με μεγάλες προσφορές όπως PARALELA45, EUROLINES – TUI, EXIMTUR, MELI TOURS, ενώ σημαντική παρουσία με περίπτερα και πλούσιες εκδηλώσεις είχαν οι: EOT, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, OLYMPOS, TERRA CRETA, FALCON, BELIZE DEVELOPMENT, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ALEXANDRION, G HOTELS. Τιμώμενος προορισμός της έκθεσης ήταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου.  Η έκθεση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Ρουμανία, του Υπουργείου Τουρισμού/ ΕΟΤ, του Ελληνο-Ρουμανικού Επιμελητηρίου, και όλων των σημαντικών τουριστικών φορέων της Ελλάδας ΣΕΤΕ, fedHATTA, ΠΟΞ, ΞΕΕ.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία των γραφείων τουρισμού της Ρουμανίας οι αφίξεις των Ρουμάνων στην Ελλάδα θα συνεχίσουν να αυξάνονται και για την τουριστική σαιζόν του 2018, ενώ αντίστοιχα γίνεται προσπάθεια περεταίρω «εκπαίδευσης» όσο και ανοίγματος νέων προορισμών και παροχή υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.