Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Το εντυπωσιακό κρουαζερόπλοιο Msc Orchestra εκτάκτως στα Χανιά

Το εντυπωσιακό κρουαζερόπλοιο Msc Orchestra εκτάκτως στα Χανιά
??????????????

Οι κακές καιρικές συνθήκες , οδήγησαν το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Msc Orchestra της κορυφαίας εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων MSC Cruises, στο λιμάνι της Σούδας, όπου κατέπλευσε σήμερα το πρωί, αντί για το λιμάνι του Ηρακλείου.

 

Το πλοίο με χωρητικότητα 3.223 επιβάτες και 1.054 άτομα πλήρωμα κατέπλευσε στη Σούδα στις 8:00 προερχόμενο απο το Κατάκολο Πελοπονήσσου και θα αποπλεύσει το απόγευμα για το λιμάνι του Πειραιά.

Το πλοίο Msc Orchestra ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιερόπλοιων της μεγάλης κατηγορίας, κατασκευάσθηκε το 2007 και διαθέτει 1275 καμπίνες εκ των οποίων οι 809 είναι με μπαλκόνι, 6 εστιατόρια, 8 μπαρ, 3 πισίνες, υδρομασάζ, 8 τζακούζι, αίθουσα σπα και γυμναστήριο 1.160 τ.μ, θέατρο 1.240 θέσεων, γήπεδο μπάσκετ, βόλεϊ & τένις κλπ.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο είχε καταπλεύσει για πρώτη φορά στην Σούδα, τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και πάλι λόγω των καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσε να πάει στο λιμάνι του Ηρακλείου.

 

 

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.