Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Τρόμος στον αέρα με επιβάτες πτήσης να προετοιμάζονται για τα χειρότερα

Τρόμος στον αέρα με επιβάτες πτήσης να προετοιμάζονται για τα χειρότερα
«Ορισμένοι προσεύχονταν, άλλοι έκλαιγαν. Ήταν μια πραγματικά τρομακτική στιγμή»

 

Σε αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμιο της κεντρικής Αυστραλίας προχώρησε αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών, στο οποίο παρουσιάστηκε ένα τεχνικό πρόβλημα που το έκανε να κλυδωνίζεται, σύμφωνα με τους επιβάτες.

Το αεροσκάφος εκτελούσε την πτήση MH122 από το Σίδνεϊ με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ και τελικά προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Alice Springs.

Επιβάτες περιέγραψαν πως το αεροσκάφος έτρεμε κι έκανε δυνατούς θορύβους.

Σε ανακοίνωσή τους οι Μαλαισιανές Αερογραμμές αναφέρουν πως η εκτροπή της πορείας του αεροσκάφους έγινε για «τεχνικούς λόγους».

Σύμφωνα με έναν από τους επιβάτες, το αεροσκάφος εμφάνισε κάποιο πρόβλημα έπειτα από περίπου τέσσερις ώρες πτήσης. «Έτρεμε και ταρακουνιόταν και ο θόρυβος γινόταν ολοένα και πιο δυνατός» περιέγραψε στο BBC. «Ορισμένοι από τους επιβάτες προσεύχονταν, άλλοι έκλαιγαν. Ήταν μια πραγματικά τρομακτική στιγμή».

Όπως ο ίδιος περιέγραψε, το προσωπικό του αεροσκάφους ενημέρωσε τους επιβάτες για τις διαδικασίες έκτακτης ανάγκης ενώ και οι ίδιοι οι αεροσυνοδοί έδειχναν «νευρικοί και τρομοκρατημένοι». Τους έδειξαν πάντως πώς να προετοιμαστούν για το ενδεχόμενο πρόσκρουσης.

«Μας είπαν πως μπορεί να υπάρξει προσγείωση – πρόσκρουση, κι αυτό το έκανε ακόμα πιο τρομακτικό. Οι αεροσυνοδοί μας έδειξαν σε ποια θέση θα πρέπει να βρίσκεται το σώμα και το κεφάλι μας» συνέχισε.

Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια, οι επιβάτες ζητωκραύγαζαν και χειροκροτούσαν.

Οι ταξιδιώτες θα αναχωρήσουν σήμερα προς την Κουάλα Λουμπούρ με την πτήση MH148.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.