Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Emirates: Ειδικές Προσφορές για τους επιβάτες από Ελλάδα

Emirates: Ειδικές Προσφορές για τους επιβάτες από Ελλάδα

Η Emirates ανακοινώνει νέες προσφορές για την Ελληνική αγορά, με ειδικές τιμές για τους επιβάτες από Ελλάδα που πετούν στη Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι, το Χονγκ Κονγκ, το Πεκίνο, το Γιοχάνεσμπουργκ και σε πολλούς άλλους προορισμούς. Για πτήσεις από 26 Ιανουαρίου 2018 έως 26 Ιουνίου 2018, οι επιβάτες που ταξιδεύουν από την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άνεσης της Emirates, ταξιδεύοντας στον προορισμό των ονείρων τους, με εκπληκτικές τιμές. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να  κλείσουν το εισιτήριό τους από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 27 Ιανουαρίου 2018.

Από τον περασμένο Μάρτιο, η Emirates συνδέει απευθείας τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα, 365 ημέρες το χρόνο, δίνοντας σε περισσότερους επιβάτες και από τα δύο αυτά μέρη του κόσμου την ευκαιρία να έρθουν κοντά εύκολα και με υψηλή άνεση. Και αυτό μπορούν να το κάνουν με απίστευτες τιμές. Μπορείτε να πετάξετε προς ή από τη Νέα Υόρκη, με τιμές που ξεκινούν από τα €409!

Οι Έλληνες ταξιδιώτες που επιθυμούν να απολαύσουν την ηλιοφάνεια του Ντουμπάι, να επισκεφθούν καταστήματα και εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης αλλά και τις εκπληκτικές παραλίες και τα εμβληματικά κτίρια, μπορούν να πετάξουν εκεί απολαμβάνοντας τις εξαιρετικές υπηρεσίες της Emirates σε χαμηλό κόστος, με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από μόλις € 409.

Για εκείνους που επιθυμούν να ανακαλύψουν μακρινούς προορισμούς που κόβουν την ανάσα, η Emirates προσφέρει τώρα ειδικές τιμές για πτήσεις από 26 Ιανουαρίου, 2018 έως 26 Ιουνίου, 2018, συνδέοντας την Ελλάδα με συναρπαστικούς προορισμούς όπως Χονγκ Κονγκ, Μπανγκόκ, Πεκίνο, Γιοχάνεσμπουργκ, Σιγκαπούρη, Μπαλί, Σεούλ και Μελβούρνη.

Ενδεικτικός Προορισμός Τιμή από

Ντουμπάι 409 €

Νέα Υόρκη** 409 €

Χονγκ Κονγκ 559 €

Μπανγκόκ 579 €

Πεκίνο 589 €

Γιοχάνεσμπουργκ 589 €

Σιγκαπούρη 619 €

Μπαλί 649 €

Σεούλ 659 €

Μελβούρνη 989 €

Η Emirates ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1985 διαθέτοντας μόνο δύο αεροσκάφη. Σήμερα, διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους του κόσμου, αποτελούμενο αποκλειστικά από Airbus A380 και Boeing 777, προσφέροντας στους επιβάτες τις ανέσεις των υπερσύγχρονων, κορυφαίων αεροσκαφών ευρείας ατράκτου.

Η Emirates εμπνέει τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο με το διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της, το πρωτοπόρο σύστημα ψυχαγωγίας που διαθέτει, την μοναδική κουζίνα που αντλεί την έμπνευσή της από τις γεύσεις του κόσμου και κορυφαίες υπηρεσίες.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.