Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Έρευνα: Οι διακοπές το ιδανικότερο δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Έρευνα: Οι διακοπές το ιδανικότερο δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Καλύτερο δώρο από τα λουλούδια ή τα κοσμήματα θεωρείται ένα ταξίδι για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας κρουαζιέρας Princess Cruises.

Τα στοιχεία, που προέκυψαν από έρευνα της Wakefield Research σε 1.000 ενηλίκους στις ΗΠΑ για το ιδανικότερο δώρο ή δραστηριότητα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έδειξαν ότι οι διακοπές (26%) ήταν 2 φορές πιο δημοφιλείς από την προσφορά λουλουδιών (13%), κοσμημάτων (11%), σοκολάτας (10%) ή άλλων δώρων.

Όσον αφορά την απόλυτη ρομαντική απόδραση διακοπών, στην πλειονότητά τους (55%) οι ερωτηθέντες επέλεξαν κρουαζιέρα στην Καραϊβική.

Σχεδόν οι μισές γυναίκες (43%) της έρευνας θα εγκατέλειπαν το σεξ για τη σοκολάτα για μια εβδομάδα, έναντι μόλις 24% των ανδρών που δήλωσαν ότι θα έκαναν το ίδιο.

Το διάσημο ζευγάρι με το οποίο θα ήθελαν να διασκεδάσουν οι περισσότεροι ερωτηθέντες είναι ο πρόεδρος Μπαρακ Ομπάμα και η Μισέλ Ομπαμα (30%) και ακολουθούν οι κριτές του αμερικανικού The Voice, Blake Shelton και Gwen Stefani (23%).

Στην πλειονότητά τους (51%) θα επέλεγαν να ανανεώσουν τους όρκους γάμου από τα 10 έως τα 25 χρόνια γάμου.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.