Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Βουλγαράκης: Αισιόδοξος για χειμερινό τουρισμό αρκεί να βελτιωθούν υποδομές

Βουλγαράκης: Αισιόδοξος για χειμερινό τουρισμό αρκεί να βελτιωθούν υποδομές
Σε εξέλιξη προσπάθεια επέκτασης της τουριστικής περιόδου στην Κρήτη

 

Την αισιοδοξία του πως στα επόμενα δύο με τρία χρόνια τα Χανιά θα έχουν τουρισμό 12 μήνες τον χρόνο, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης.

Όμως – όπως είπε – απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αυτό, αποτελεί η βελτίωση των υποδομών, οι οποίες δεν είναι σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορούν να υποδέχονται επισκέπτες όλο το χρόνο.

«Πρέπει να βελτιώσουμε το οδικό μας δίκτυο, να καθορίσουμε τις διαδρομές, να κάνουμε γήπεδα για αθλητικό τουρισμό….να ανοίξουν ξενοδοχεία….» είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον αναφερόμενος στην συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις, ο κ.Βουλγαράκης είπε πως η έκθεση της Στουτγκάρδης αφορούσε ακριβώς τον χειμερινό τουρισμό, ενώ για την έκθεση της Στοκχόλμης ανέφερε πως «το κόστος ήταν περίπου 12.000 ευρώ, δεν είναι μεγάλο, αλλά τα Χανιά τα τελευταία χρόνια έζησαν με τουρισμό κατά 90% από τις Σκανδιναβικές χώρες……»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις συναντήσεις που γίνονται στην διάρκεια των τουριστικών εκθέσεων με τουριστικούς παράγοντες, αλλά και με εκπροσώπους των χωρών και των πόλεων που διοργανώνουν τις εκθέσεις επισημαίνοντας πως η αύξηση του τουρισμού δεν έγινε από μόνη της αλλά με την συμμετοχή στις εκθέσεις, συνεχίζοντας την προσπάθεια που είχε ξεκινήσει επι Νομαρχιών στην Κρήτη.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.