Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Εκπαιδευτικά ταξίδια στην Κρήτη για μαθητευόμενους των Thomas Cook και DER Touristik

Εκπαιδευτικά ταξίδια στην Κρήτη για μαθητευόμενους των Thomas Cook και DER Touristik

Μαθητευόμενοι των μεγάλων τουρ οπερέιτορ Thomas Cook και DER Touristik πραγματοποίησαν ταξίδια εξοικείωσης στην Κρήτη και τη Μαγιόρκα.

Εικοσι οκτώ μαθητευόμενοι της Thomas Cook εξερεύνησαν το νησί της Κρήτης στο πλαίσιο του ένατου εκπαιδευτικού προγράμματός τους.

Το πρόγραμμα περιηγήσεων περιελάμβανε jeep safari στην ενδοχώρα και ταξίδια στις πόλεις του Ρεθύμνου, του Αγίου Νικολάου αλλά και στο νησί της Σπιναλόγκας.

Επιπλέον, εκπαιδευόμενοι επισκέφθηκαν ξενοδοχεία και έλαβαν μέρος σε εργαστήριο για τις ψηφιακές υπηρεσίες με πρακτικές οδηγίες σε εφαρμογές και τρισδιάστατες κάμερες.

74 μαθητευόμενοι της Der Touristik περιηγήθηκαν επίσης στην Κρήτη συμμετέχοντας σε εργαστήρια στο ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa.

Επίσης, μαθητευόμενοι στο τμήμα πωλήσεων της Thomas Cook έλαβαν μέρος σε εκπαιδευτικό ταξίδι στη Μαγιόρκα, στο οποίο συμμετείχαν 27 άτομα από το πρώτο και δεύτερο ετήσιο πρόγραμμα μαθητείας.

Εκεί, έμαθαν για τα καθήκοντα των ξεναγών και επισκέφθηκαν ιδιόκτητα ξενοδοχεία του τουρ οπερέιτορ.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.