Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Επιτυχημένη Γ.Σ από τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων και δωματίων Αν. Κρήτης (Pics)

Επιτυχημένη Γ.Σ από τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων και δωματίων Αν. Κρήτης (Pics)

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ανατολικής Κρήτης και της Ένωσης επιχειρηματιών ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων Ν.Η «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ».

Περισσότερα από 200 μέλη μέσα σε ένα εξαιρετικά θερμό κλίμα παρακολούθησαν τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν χτες Δευτέρα 5/2/2018 στην αίθουσα Καστελάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Κατά την διάρκεια των εργασιών της ΓΣ έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του 2017,η παρουσίαση των διαφημιστικών και μη, δράσεων της Ένωσης για το 2018, και η ενημέρωση των θεμάτων από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, όπως η κατοχύρωση διακριτικού τίτλου η γνωστοποίηση και η κατηγοριοποίηση μονάδων και γενικότερων δράσεων της Συνομοσπονδίας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης συζητήθηκε μεταξύ άλλων και η πορεία των κρατήσεων για την επερχόμενη τουριστική περίοδο η οποία χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά ενδιαφέρουσα με βάση τα μέχρις στιγμής στοιχεία από το εξωτερικό.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.