Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Εταιρεία πληρώνει αεροπλάνο για να μεταφέρει τους εργαζόμενους στη δουλειά

Εταιρεία πληρώνει αεροπλάνο για να μεταφέρει τους εργαζόμενους στη δουλειά
Το ενοίκιο στο Σαν Φρανσίσκο είναι πανάκριβο. Έτσι αυτή η εταιρεία σκαρφίστηκε μία άλλη ιδέα για να εξυπηρετήσει τους εργαζόμενους της.

 

Οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν το αυτοκίνητο ή τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να πάνε στη δουλειά τους. Στην δικηγορική εταιρεία Patterson + Sheridan δεν συμβαίνει το ίδιο.

Ένα αεροσκάφος 3 εκατομμυρίων αποτελεί το μέσο μετακίνησης των εργαζομένων για τις φορές που πρέπει να ταξιδέψουν έως το Σαν Φρανσίσκο. Το δικηγορικό γραφείο πρέπει να ταξιδεύει ως εκεί τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Το ενοίκιο όμως είναι πανάκριβο με αποτέλεσμα αυτή η εταιρεία να επιλέγει να αγοράσει ένα αεροπλάνο έτσι ώστε να κάνει το δικό της πρόγραμμα και να αποφύγει τα έξοδα ενοικίου.

Το αεροσκάφος διαθέτει εννιά θέσεις και κανονικά το εισιτήριο κοστίζει 1,900 δολάρια το άτομο. Μάλιστα, τα έξοδα διατήρησης αγγίζουν τα 2,500 δολάρια. Όλα αυτά όμως δεν ενδιαφέρουν καθόλου την εταιρεία που προτιμά να προσφέρει αυτές τις ανέσεις αντί να παρέχει κατάλυμα για τους εργαζόμενους.

Το ενοίκιο στο Σαν Φρανσίσκο φτάνει έως και τα 5,000 δολάρια, ενώ οι τιμές αυξάνονται σταθερά 2,3% το χρόνο.

Δείτε το βίντεο:

San Francisco rent is so high this company owns a private jet …

This company flies its employees to work because rents in SF are so damn high

Posted by NowThis Money on Sonntag, 11. Februar 2018

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.