Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Η Aldemar προωθεί την Ελληνική κουζίνα στις ανατολικές χώρες (Pics)

Η Aldemar προωθεί την Ελληνική κουζίνα  στις  ανατολικές χώρες (Pics)

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε στις 30 Ιανουαρίου από το Τάλιν της Εσθονίας το Sympossio Greek Gourmet Touring  που πραγματοποιείτε και φέτος με την  πρωτοβουλία της Aldemar  και προσωπικά του κ. Αλέξανδρου  Αγγελόπουλου .

Το Sympossio Gourmet Touring είναι μια ιδέα των ξενοδοχείων Aldemar, που αποφάσισαν πως για να δώσουν το δικό τους στίγμα στο χάρτη του παγκόσμιου τουρισμού, έπρεπε να εξοπλιστούν με κουτάλες, τηγάνια και κατσαρόλες. Το ιδιότυπο αυτό ‘καραβάνι’ ταξιδεύει για 9η συνεχή χρονιά σε χώρες και πόλεις ανατολικής Ευρώπης.

 Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι η προώθηση της Ελληνικής κουζίνας σε όλο το κόσμο.

 Η  ΤΕΖ TOUR Ελλάδος,στηρίζει για πολλά χρόνια την διοργάνωση σε χώρες της Α. Ευρώπης.

 Από την πλευρά της εταιρίας εισερχόμενου τουρισμού ο Πρόεδρος κ.Δημ Χαριτίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του και για τις φετινές εκδηλώσεις και υπογράμμισε ότι η κουζίνα της χώρας μας είναι καταλύτης για την προσέλκυση επισκεπτών από αυτές τις αγορές.

Φέτος μαζί ALDEMAR και TEZ TOUR πραγματοποιούν  και θα πραγματοποιήσουν  εκδηλώσεις στο Τάλιν ( Εσθονία), στο Βίλνιους ( Λιθουανία) ,στη  Ρίγα ( Λετονία), στο Μινσκ ( Λευκορωσία)  ,στην Αγ. Πετρούπολη ( Ρωσία), καθώς και στο Κίεβο ( Ουκρανία).

 Εκτός από την Α. Ευρώπη το Συμπόσιο θα ταξιδέψει σε δεκάδες ευρωπαϊκές πόλεις.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.