Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Θρησκευτικός τουρισμός στο επίκεντρο μεγάλου Αραβικού Ομίλου

Θρησκευτικός τουρισμός στο επίκεντρο μεγάλου Αραβικού Ομίλου
Ο Σεΐχης Φαχάντ Ζαχίντ ενδιαφέρεται για επενδύσεις σε ελληνικά νησιά 

 

 

Ένας από τους μεγαλύτερους Αραβικούς επιχειρηματικούς ομίλους εξέφρασε πρόσφατα το ενδιαφέρον του για τουριστικές επενδύσεις στα ελληνικά νησιά.

Ο όμιλος Ζαχίντ με έδρα την Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, επικεφαλής του οποίου είναι ο Σεΐχης Φαχάντ Ζαχίντ σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα Σύμβουλο θεμάτων επιχειρηματικής ανάπτυξης στις ΗΠΑ κ. Γιάννη Χορόζογλου, του εξέφρασε το ενδιαφέρον του για επενδύσεις στον Τουρισμό, αλλά και τον Θρησκευτικό Τουρισμό στην Ελλάδα.

Ο κ. Γιάννης Χορόζογλου επισκέφτηκε τον Σεΐχη Ζαχίντ για να συζητήσουν το ενδιαφέρον του ομίλου για τουριστικές επενδύσεις σε στρατηγικά επιλεγμένα ελληνικά νησιά και τον ενημέρωσε για τις ευκαιρίες ανάπτυξης που υπάρχουν στην Ελλάδα στον τομέα του Θρησκευτικού τουρισμού.

Ο όμιλος Ζαχίντ είναι ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους στην Μέση Ανατολή, ενώ ο Σεΐχης Φαχάντ Ζαχίντ θεωρείται ένας από τους πλέον ισχυρούς επιχειρηματίες αλλά και ηγέτης, με πολύ μεγάλη επιρροή σε όλο τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.