Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για την TEZ TOUR από τα Ethos Awards και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για την TEZ TOUR από τα Ethos Awards και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ

 

Το ανώτερο βραβείο “GREEK HOSPITALITY AWARDS 2018” στην κατηγορία “Best Tour Operator” με το οποίο βραβεύεται η αριστεία στον χώρο του τουρισμού, κοσμεί από τις 23/02/2018 την συλλογή της εταιρείας ΤΕΖ TOUR και δικαιώνει την διοίκηση και το προσωπικό της για την προσπάθεια που καταβάλουν για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όλα αυτά τα χρόνια. Η εταιρεία αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τον συνολικό τρόπο λειτουργίας και αποτελεσματικότητας της, ενώ ταυτόχρονα η βράβευση αυτή αποτελεί την αναγνώριση από το σύνολο του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείται.

Ο θεσμός αυτών των βραβείων επιβραβεύει την αριστεία μέσα από μια αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40.

O Διεθνής Τουριστικός Οργανισμός ΤΕΖ TOUR ως γνωστόν, δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και 11 χρόνια και στην Ελλάδα , φέρνοντας επισκέπτες από τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Λευκορωσία, την Εσθονία, την Λετονία, την Λιθουανία, την Ρουμανία, την Μολδαβία, την Βουλγαρία αλλά και από άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, σε συνεργασία με το περιοδικό “ΧΡΗΜΑ”, ενώ το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της ΤΕΖ TOUR Ελλάδος κ. Εμμανουήλ Απλαδενάκης.

Ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της TEZ TOUR Ελλάδος κ. Χαριτίδης Δημήτριος σε δήλωση του τόνισε: «Η διάκριση αυτή αποτελεί μια επιβράβευση για την στρατηγική επιλογή του Διεθνή Τουριστικού Οργανισμού TEZ TOUR να αναπτύξει την Ελλάδα σαν στρατηγικό προορισμό του, και οφείλεται στην άοκνη και συνεχή προσπάθεια όλων των εργαζομένων της εταιρείας μας στους οποίους αφιερώνουμε και το βραβείο αυτό.»

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.