Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Μυστήριο με άθικτο αεροπλάνο στη μέση της ζούγκλας στο Μπαλί (pics)

Μυστήριο με άθικτο αεροπλάνο στη μέση της ζούγκλας στο Μπαλί (pics)

Ένα μυστηριώδες αεροσκάφος που εγκαταλείφθηκε σε απομονωμένη περιοχή στο Μπαλί της Ινδονησίας «ταρακούνησε» τους διεθνείς συνωμοσιολόγους

Κι οι θεωρίες συνομωσίας άρχισαν αμέσως…

Μία περίεργη υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς δύο Σλοβένοι τουρίστες ανακάλυψαν την άθικτη άτρακτο ενός αεροσκάφους Boeing 737 μέσα σε κατάφυτη έκταση, στο θέρετρο Μπαλί της Ινδονησίας.

Οι 2 Σλοβένοι, που ταξιδεύουν ανά τον κόσμο για λογαριασμό ταξιδωτικής εταιρείας, ανακάλυψαν το άθικτο και λίγο βρωμισμένο αεροσκάφος σε μία περιοχή του φημισμένου τουριστικού προορισμού, ενώ αμέσως έσπευσαν να κοινοποιήσουν την ανακάλυψή τους μέσω των social media.

Εκεί ξεκίνησε ένας μικρός χαμός, σχετικά με την προέλευση του αεροσκάφους -το οποίο δεν φέρει τα διακριτικά σήμτα κάποιας αεροπορικής εταιρείας- με πολλούς λάτρεις των θεωριών συνομωσίας να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για την δημιουργία νέων εικασιών.

Άλλωστε, τα χαμένα αεροσκάφη, με πιο τρανταχτή περίπτωση αυτή της πτήσης της Malyasia Airlines που είχε χαθεί στον Ινδικό ωκεανό πριν μερικά χρόνια, αποτελούν ιδανικό πεδίο δράσης για τους ειδικούς συνομωσιολόγους σε ανάλογα σενάρια, θεωρώντας πως το συγκεκριμένο αεροσκάφος βρέθηκε στο σημείο, εξυπηρετώντας αντίστοιχους σκοπούς.

Βέβαια, η εξήγηση των 2 Σλοβένων επισκεπτών είναι αρκετά πιο απλή και πιο πιστευτή, καθώς κοντά στο παρατημένο αεροσκάφος βρέθηκαν κοντέινερ που περιείχαν συσκευές για μαγείρεμα και φαγώσιμες πρώτες ύλες, γεγονός που τους οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το εγκαταλελειμμένο αεροσκάφος προοριζόταν για εστιατόριο, όμως κάποια προβλήματα στη χρηματοδότηση πήγαν πίσω το σχεδιασμό κι άφησαν το αεροσκάφος στη μοίρα του.

Τέλος, πάντα σύμφωνα με τους 2 Σλοβένους tripadnisors ήταν εμφανή τα σημάδια επανασυναρμολόγησης της ατράκτου, καθώς δεν ήταν δυναόν να μεταφερθεί ολόκληρο στην δυσπρόσιτη περιοχή.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.