Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Νέα προγράμματα από την Airbnb με στόχο το 1 δις. επισκέπτες

Νέα προγράμματα από την Airbnb με στόχο το 1 δις. επισκέπτες

Η Airbnb ανακοίνωσε χθες ότι θα λανσάρει νέα προγράμματα ανταμοιβής πιστών πελατών και πολυτελούς διαμονής, θέτοντας ως στόχο το ένα δισεκατομμύριο επισκέπτες το χρόνο ως το 2028.

Όπως αναφέρουν οι Financial Times, o CEO της εταιρείας Brian Chesky, σε ομιλία του την Πέμπτη, τόνισε ότι τα νέα αυτά προϊόντα θα βοηθήσουν την εταιρεία να διευρύνει την απήχηση της σε νέους πελάτες, προαθέτοντας ότι οι νέες κατηγορίες διαμονής σχεδιάστηκαν για να διασφαλίσουν ότι «η Airbnb είναι για όλους».

Ο κ. Chesky σημείωσε πως 300 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει την Airbnb από τότε που ιδρύθηκε πριν από δέκα χρόνια και ότι οι ιδιοκτήτες έχουν κερδίσει συνολικά περισσότερα από 41 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τους Financial Times, στα νέα προϊόντα που ανακοίνωσε ο κ. Chesky, η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει μια διαφορετική πρακτική, που περιλαμβάνει προσωπικές επιθεωρήσεις καθώς και φωτογραφίσεις σπιτιών.

Η εταιρεία επίσης θα χρησιμοποιεί διαφορετική κατηγοριοποίηση για τα σπίτια, όπως «Airbnb για δουλειά», «Airbnb για οικογένειες» καθώς και καταλύματα για ειδικές περιπτώσεις, όπως γάμους και μήνες του μέλητος. Επίσης θα προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες για τους οικοδεσπότες της, όπως εκπτώσεις για τα προϊόντα Nest Thermostats της Google, ως επιβράβευση στους καλύτερους ιδιοκτήτες.

Επιπλέον η εταιρεία στρέφει την προσοχή της σε υψηλής ποιότητας και πολυτελή καταλύματα, μετά και την απόκτηση πέρσι της εταιρείας Luxury Retreat.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.