Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ο όμιλος Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. στα Greek Hospitality Awards

Ο όμιλος Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. στα Greek Hospitality Awards

Μία μαγική βραδιά με εξέχοντες προσωπικότητες από τον χώρο του τουρισμού ετοιμάζουν τα Greek Hospitality Awards υπό την αιγίδα του υπουργείου τουρισμού στο Divani Apollon Palace & Thalasso στο καβούρι της Αθήνας.

 

Στις 23/02/2018 βραβεύεται η αριστεία στον χώρο του τουρισμού και από ένα τόσο σημαντικό γεγονός δεν θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει ο όμιλος Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. ο οποίος με τρεις υποψηφιότητες ( Best Greek Hotel Management Strategy, Best Hotel Management Consultant & Best Hotel Sales Representative Company) αποδεικνύει την δυναμική του στον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο.

Περιμένουμε εναγωνίως την απονομή των βραβείων καθώς το τελικό αποτέλεσμα έχει διαμορφωθεί και από την ψήφο του κοινού, το οποίο κλήθηκε να ψηφίσει ανάμεσα σε 80 κατηγορίες βραβείων σε 4 θεματικές ενότητες.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.