Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Πρόσκληση σε επιχειρηματίες της Ρόδου για συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση BIT 2018 στο Μιλάνο

Πρόσκληση σε επιχειρηματίες της Ρόδου για συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση BIT 2018 στο Μιλάνο

Συμμετοχή επιχειρηματιών της Ρόδου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση BIT 2018 στο Μιλάνο – Πρόσκληση από τη Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου.    

Στη Διεθνή τουριστική Έκθεση BIT 2018 που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 11-13 Φεβρουαρίου 2018, στον καινοτόμο εκθεσιακό χώρο Fieramilanocity  στο Μιλάνο , θα συμμετάσχει η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.  

Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη που συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους tour operators της Ιταλίας, εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων αλλά και απλούς επισκέπτες από όλη τη χώρα. 

Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση BIT, είναι μια διοργάνωση  με παγκόσμια απήχηση. Για περισσότερα από 35 χρόνια, η BIT συγκεντρώνει σημαντικούς τουριστικούς φορείς λήψης αποφάσεων, εμπειρογνώμονες του κλάδου και προσεκτικά επιλεγμένους αγοραστές από διάφορες γεωγραφικές περιοχές. 

Φέτος, πλήρως ανανεωμένη η έκθεση ΒΙΤ ΜΙΛΑΝΟ 2018 περιλαμβάνει περισσότερα από 1.500 Hosted Buyers από την Ιταλία και το εξωτερικό, πάνω από 2.000 συμμετέχουσες εταιρείες, ενώ αναμένονται περισσότεροι από 60.000 επαγγελματίες επισκέπτες.  

Ο Δήμος Ρόδου θα εκπροσωπηθεί στην έκθεση δια της  Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου.  

Καλούνται λοιπόν οι επιχειρηματίες του νησιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διεθνή τουριστική έκθεση “BIT 2018” στο Μιλάνο,  να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή,  στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr. 

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και email. 

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στον κ. Κώστα Χατζίκο, το αργότερο μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου 2018.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.