Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Συγχαρητήρια σε Κέλλυ Κυδωνάκη και Μαρινέλλα Πεδιαδιτάκη από την Πολιτεία Τυμπακίου

Συγχαρητήρια σε Κέλλυ Κυδωνάκη και Μαρινέλλα Πεδιαδιτάκη από την Πολιτεία Τυμπακίου
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΔΥΟ ΤΥΜΠΑΚΙΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ, ΤΗΣ ΚΕΛΛΥΣ ΚΥΔΩΝΑΚΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΕΛΑΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ ΣΤΗ ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Πολιτεία Τυμπακίου» συγχαίρει τις δύο Τυμπακιανές αθλήτριες, Κέλλυ Κυδωνάκη και Μαρινέλα Πεδιαδιτάκη για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, στο άθλημα του Καράτε και της Ξιφασκίας αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα, η 16χρονη Κέλλυ Κυδωνάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Καράτε. Η 16χρονη Μαρινέλα Πεδιαδιτάκη κατέκτησε δύο μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ξιφασκίας Νέων Γυναικών, ένα χρυσό στο ομαδικό και ένα αργυρό στο ατομικό και παράλληλα η νεαρή Ξιφομάχος παραμένει πρώτη στην πανελλήνια κατάταξη νεανίδων διατηρώντας το δικαίωμα συμμετοχής στο πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Πολιτείας Τυμπακίου» εκφράζει τη χαρά και την υπερηφάνεια για τις δύο αθλήτριες από το Τυμπάκι. Οι επιτυχίες τους αποτελούν καρπό των προσπαθειών και των κόπων που κατέβαλαν και ταυτόχρονα αναδεικνύουν την πόλη του Τυμπακίου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συγχαίρουμε την Κέλλυ και τη Μαρινέλα για το ψυχικό σθένος και την επιμονή τους και ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον!

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.