Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Τρόμος σε πτήση για τη Χαβάη – Ο κινητήρας αεροσκάφους άρχισε να… διαλύεται στον αέρα! (Pics)

Τρόμος σε πτήση για τη Χαβάη – Ο κινητήρας αεροσκάφους άρχισε να… διαλύεται στον αέρα! (Pics)

Ένας από τους επιβάτες της πτήσης UA1175, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Σαν Φρανσίσκο-Χαβάη, κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την τρομακτική στιγμή που ο κινητήρας του αεροσκάφους με το οποίο ταξίδευε άρχισε να… διαλύεται εν πτήση!

Το Boeing 777 της United Airlines χρειαζόταν ακόμα περίπου 35 λεπτά για να φτάσει στον προορισμό του, όταν ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος. Έντρομοι, οι επιβάτες κοίταξαν από τα παράθυρά τους και είδαν τμήματα του κινητήρα του αεροσκάφους να αποκολλούνται και να «φεύγουν» στον αέρα.

Αμέσως οι κυβερνήτες του αεροσκάφους έστειλαν σήμα κινδύνου στο κέντρο ελέγχου, από το οποίο τους δόθηκε εντολή να προβούν σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Χονολουλού.

Στις φωτογραφίες που τράβηξαν επιβάτες και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το ατρακτίδιο (κάλυμμα) εμφανίζεται να έχει ξεκολλήσει από τον κινητήρα, ο οποίος είναι πλήρως εκτεθειμένος.

Αρκετοί από τους επιβάτες χαρακτήρισαν ιδιαίτερα τρομακτική την εμπειρία τους, επισημαίνοντας ωστόσο ότι το πλήρωμα φέρθηκε με άψογο επαγγελματισμό. Υπήρχαν πάντως και κάποιοι που είδαν την… αστεία πλευρά της υπόθεσης, όπως ένας επιβάτης που τουίταρε φωτογραφίες του διαλυμένου κινητήρα με αστείες λεζάντες όπως… «Αυτό δεν το έγραφε το φυλλάδιο ασφαλείας».

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.