Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Χερσόνησος: Αποκλειστική συμμετοχή της Ελλάδας στα Roadshow του TEZ TOURS

Χερσόνησος: Αποκλειστική συμμετοχή της Ελλάδας στα Roadshow του TEZ TOURS

O Δήμος Χερσονήσου ενέκρινε την αποκλειστική συμμετοχή του από Ελλάδα και Κύπρο σε Roadshow που διοργανώνει για φέτος ο Τουριστικός Οργανισμός TEZ TOURS.

Ο Δήμος Χερσονήσου ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε 3 Roadshow της TEZTOURS και συγκεκριμένα σε αυτά που θα πραγματοποιηθούν στο Μινσκ της Λευκορωσίας, στη Μόσχα  και στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Το Roadshow 2018 του TEZ TOURS αποτελεί την μεγαλύτερη καμπάνια της εταιρίας στην αγορά των τουριστικών γραφείων (TRAVEL AGENTS) και περιλαμβάνει προωθητικές ενέργειες / ενέργειες τουριστικής προβολής αλλά και ειδικά σεμινάρια στους μεγαλύτερους πωλητές των τουριστικών πρακτορείων, σε αυτούς δηλαδή που συνομιλούν απευθείας με τους πελάτες – υποψήφιους ταξιδιώτες, επηρεάζοντας άμεσα και καθοριστικά την επιλογή του τόπου διακοπών τους.

Τα σεμινάρια αυτά είναι ειδικού τύπου και ο Δήμος Χερσονήσου έχει διεκδικήσει και έχει εγκριθεί από την ΤΕΖ TOURS, να έχει σε αυτά (καθώς και στις προωθητικές ενέργειες) την μοναδική και αποκλειστική παρουσία, ως Δήμος, από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, εξασφαλίζοντας έτσι την ευκαιρία να απευθυνθεί κατ’ ιδίαν στους μεγαλύτερους διευθυντές και καλύτερους πωλητές των τουριστικών γραφείων, επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό την άμεση επαφή, επιρροή αλλά και επικοινωνία για την τουριστική προβολή, την έγκυρη ενημέρωση τους για ζητήματα τουριστικού ενδιαφέροντος που απασχολούν τους ίδιους αλλά και τους πελάτες τους.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.