Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Google: Άμεση κράτηση σε ξενοδοχείο με αναζήτηση από κινητό

Google: Άμεση κράτηση σε ξενοδοχείο με αναζήτηση από κινητό

Nέα εμπειρία αναζήτησης που αφορά τις ξενοδοχειακές κρατήσεις εισάγει ηGoogle, η οποία διευκολύνει σημαντικά τις επιλογές αναζήτησης και την απόφαση κράτησης από κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τον διαδικτυακό κολοσσό, η νέα λειτουργία περιλαμβάνει καλύτερες επιλογές παρουσίασης ξενοδοχείων βάσει καθορισμού τιμής, ευκολότερη πρόσβαση σε πληροφορίες και θα δίνει τη δυνατότητα κράτησης απευθείας από την Google.

Σε ορισμένες χώρες θα προσφέρονται διαδικτυακές αναζητήσεις που θα διευκολύνουν περισσότερο από ποτέ την πληροφόρηση των ταξιδιωτών σε σχέση με τις επιλογές του ταξιδίου εν κινήσει.

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την Google, κατά τις αναζητήσεις πτήσεων μέσω Google Flights θα παρουσιάζεται η επιλογή «Hotels» στο επάνω μέρος της σελίδας, προσφέροντας τη δυνατότητα στον ταξιδιώτη να δει τη διαθεσιμότητα και τις τιμές ξενοδοχείων στον προορισμό της πτήσης κατά τις ημερομηνίες που θα καθορίζει ο ίδιος.

Η επιλογή αυτή δεν βοηθά μόνο στον ταξιδιωτικό προγραμματισμό αλλά συνδέει επίσης τον ταξιδιώτη με ταξιδιωτικές εταιρίες που ταιριάζουν στο προφίλ του ταξιδιού.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.