Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

HORECA: Από την επαρχία το 62% των επισκεπτών

HORECA: Από την επαρχία το 62% των επισκεπτών

Περισσότεροι από 60.000 επαγγελματίες από τον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης έχουν ήδη επισκεφτεί τη 13η HORECA 2018 κατά τις δύο πρώτες ημέρες της λειτουργίας της!

Το απόλυτο εκθεσιακό event για τη Φιλοξενία και τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο καταφέρνει για άλλη μια χρονιά να καταρρίπτει τα ήδη δικά της υψηλότατα ρεκόρ επισκεψιμότητας. Ήδη, το άθροισμα των επιχειρηματιών που πέρασαν τις πύλες της μέχρι και το κλείσιμο της δεύτερης ημέρας εμφανίζεται αυξημένο κατά 15% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διήμερο της διοργάνωσης!

Από την επαρχία το 62% των επισκεπτών τις 2 πρώτες μέρες 

Πέρα από ποσοτική, η αύξηση των επισκεπτών της HORECA 2018 έχει και απίστευτα ποιοτικά χαρακτηριστικά, καθώς μέχρι στιγμής, από την επεξεργασία των στοιχείων της διοργανώτριας, προκύπτει πως το 62% των επισκεπτών προέρχεται από την επαρχία. Παράλληλα, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως στο σύνολο των επισκεπτών ο ξενοδοχειακός κλάδος εκπροσωπήθηκε, με ποσοστό 28%. Κοινή ομολογία όλων των εκθετών της 13ης HORECA είναι πως τις 2 πρώτες μέρες της έκθεσης οι επισκέπτες ήταν αποκλειστικά επαγγελματίες που ενδιαφέρονταν να προχωρήσουν σε εμπορικές συμφωνίες.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.