Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

TUI: Ένα ελληνικό water park μέσα στα καλύτερα του κόσμου

TUI: Ένα ελληνικό water park μέσα στα καλύτερα του κόσμου

Στο Φαληράκι της Ρόδου βρίσκεται ένα από τα εντυπωσιακότερα Water Park του κόσμου, σύμφωνα με το blog της Tui.

Το υδάτινο πάρκο, το οποίο απέχει τρία μόλις χιλιόμετρα από το Φαληράκι και συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα της Ευρώπης, συναρπάζει τόσο με το μέγεθος όσο και με τις δραστηριότητες που προσφέρει, ενθουσιάζοντας τους μικρούς επισκέπτες και μεταμορφώνοντας τους ενήλικες σε παιδιά. Η διασημότερη νεροτσουλήθρα του πάρκου είναι η περίφημη “Black Hole” (Μαύρη Τρύπα), η οποία με την άγρια χαρά που προκαλεί, ξεπερνά κάθε προσδοκία μικρών και μεγάλων.  Συμβουλή του blog για τις οικογένειες που ετοιμάζονται να βιώσουν την καλύτερη υδάτινη διασκέδαση, είναι η διαμονή στο Grecotel Rhodes Royal που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία και απέχει μόνο τρία λεπτά από το πάρκο.

Έναυσμα για την παρουσίαση των καλύτερων Water Parks του κόσμου, αποτέλεσε η νοσταλγία των bloggers για τα παιδικά τους χρόνια, η ανάκληση των στιγμών ξεγνοιασιάς αλλά και η συνειδητοποίηση ότι όντως, τα υδάτινα πάρκα είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τρόπος καλοκαιρινής διασκέδασης.

Στη λίστα με τα καλύτερα πάρκα νερού στον κόσμο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το Siam Park στην Τενερίφη, το Aquapenture Waterpark στο Ντουμπάι , το  Beach Park στη Φορταλέζα της Βραζιλίας, το Aquapark στην Αίγυπτο και το Water Country στο Ουίλιαμσμπουργκ στην πολιτεία της Βιρτζίνια των Η.Π.Α.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.