Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

TUI: Τα ελληνικά ξενοδοχεία πρώτα και με διαφορά στη νέα συλλογή Small & Friendly

TUI: Τα ελληνικά ξενοδοχεία πρώτα και με διαφορά στη νέα συλλογή Small & Friendly

Αυθεντική αίσθηση διακοπών υπόσχεται στους Βρετανούς τουρίστες η TUI, μέσα από τη νέα συλλογή ξενοδοχείων “Small & Friendly”.

Τα κριτήρια επιλογής των χώρων διαμονής, εκτός από τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, είναι το τοπικό χρώμα, οι παραδοσιακοί εσωτερικοί χώροι, η σπιτική ατμόσφαιρα και η όλη αίσθηση που αποπνέουν ώστε να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες ενσωμάτωσης του επισκέπτη στον τρόπο ζωής του εκάστοτε τόπου.

Η Ελλάδα παρουσιάζεται πρώτη παγκοσμίως στον εν λόγω ξενοδοχειακό χάρτη, τόσο σε ποιότητα, όσο και σε ποσότητα. Οι περιοχές και τα νησιά που προτείνονται από την TUI είναι η Σαντορίνη, η Κως, η Ρόδος, η Ζάκυνθος , η Κέρκυρα, η Κεφαλονιά, η Χαλκιδική, η Θάσος, η Σκιάθος, η Κρήτη, η Πάργα, η Λευκάδα, η Σάμος και η Σκόπελος. Συνολικά, στη συλλογή Small & Friendly περιλαμβάνονται 183 ελληνικά ξενοδοχεία, ενώ ακολουθούν 7 για ολόκληρη την Ασία, 5 για την Κύπρο, 3 για το Μαρόκο, 18 για και 17 για την Ισπανία και την Πορτογαλία αντίστοιχα, 52 για την Ιταλία, 19 για την Κροατία, 11 για την Τουρκία και από ένα ξενοδοχείο στην Καραϊβική και στο Μαυροβούνιο.

Από τα 75 βραβευμένα ξενοδοχεία της συλλογής, τα 57 είναι ελληνικά ενώ από τα 188 καταλύματα που χαρακτηρίζονται «άψογα ως προς το τοπικό χρώμα», τα 89 βρίσκονται στην Ελλάδα.

Για τις καλοκαιρινές διακοπές 2018 των Γερμανών τουριστών, η TUI προτείνει ως κορυφαίο προορισμό (best seller) ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα 12 επιλεγμένα ξενοδοχεία σε Κω, Ρόδο και Κρήτη.

Τέλος, για το αυστριακό κοινό η TUI αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι διακοπές στην Κρήτη θα πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνουν τα γραφικά σοκάκια του Ρεθύμνου.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.