Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Αυτή είναι η οριστική λύση για τα «χρυσά» δρομολόγια προς Κυκλάδες

Αυτή είναι η οριστική λύση για τα «χρυσά» δρομολόγια προς Κυκλάδες

Οριστική λύση έχουμε στο θέμα με τα «χρυσά» δρομολόγια προς Κυκλάδες μετά και την αποστολή του τροποποιημένου δρομολογίου που στάλθηκε από την Golden Star Ferries για την άφιξή της από το Ηράκλειο στη Σαντορίνη.

Σε σημερινή σύσκεψη στο υπουργείο Ναυτιλίας με παρόντα αυτή τη φορά τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και εκπροσώπων των ναυτιλιακών εταιρειών, συμφωνήθηκε η Golden Star Feries να πάρει τα δρομολόγια για τα δύο συμβατικά πλοία στη γραμμή Ραφήνα- Ηράκλειο.

Ουσιαστικά οι εμπλεκόμενες πλευρές τα είχαν βρει από το μεσημέρι της Τετάρτης και απέμενε η σύμφωνη γνώμη του υπουργού Ναυτιλίας. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο υπουργείο Ναυτιλίας. για την επίλυση της υπόθεσης που αφορά τη δρομολόγηση δύο συμβατικών πλοίων της Golden Star Ferries.

Αυτό που συμφωνήθηκε χθες και πραγματοποιήθηκε σήμερα ήταν η Golden Star Ferries να στείλει τροποποιημένο δρομολόγιο όσον αφορά στην άφιξή της από Ηράκλειο στη Σαντορίνη.

Πιο συγκεκριμένα, ζητούσε να φτάνει το ένα της συμβατικό πλοίο στη Σαντορίνη στις 11:00 και να αποπλέει για Ραφήνα στις 11:15.

Συμφωνήθηκε από όλες τις πλευρές να γίνει δεκτό το αίτημα με αλλαγή της ώρας κατά ένα τέταρτο. Δηλαδή να φτάνει στις 11:15 και να φεύγει για τη Ραφήνα στις 11:30.

Στη σύσκεψη χθες συμμετείχαν ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, ο γ.γ. του υπ. Ναυτιλίας Διονύσης Καλαματιανός, ο διευθυντής Θαλασσίων Συγκοινωνιών, ο πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγών Ναυτιλίας Μιχάλης Σακέλλης, ο Γιώργος Στεφάνου από Golden Star Ferries, ο δ.σ. της Hellenic Seaways, Αντώνης Αγαπητός, και ο εκπρόσωπος της SeaJets Μάριος Ηλιόπουλος.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.