Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Βρετανικό ΥΠΕΞ: Ταξιδιωτική σύσταση για την Τουρκία

Βρετανικό ΥΠΕΞ: Ταξιδιωτική σύσταση για την Τουρκία

Ταξιδιωτική σύσταση για τα ταξίδια στην Τουρκία στις 20 και 21 Μαρτίου εξέδωσε το βρετανικό ΥΠΕΞ, συμβουλεύοντας τους Βρετανούς ταξιδιώτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για το ενδεχόμενο βίαιων καταστάσεων στο πλαίσιο του παραδοσιακού φεστιβάλ Newroz.

Συμβουλεύει τους ταξιδιώτες να προσέχουν στους δημόσιους χώρους, να αποφεύγουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των τοπικών αρχών.

Στο πλαίσιο του ετήσιου φεστιβάλ, οι κάτοικοι πραγματοποιούν συγκεντρώσεις για τον ερχομό της Άνοιξης φορώντας πολύχρωμα ρούχα και χορεύοντας.

Επιπλέον, το βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για ενδεχόμενα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στις πτήσεις από την Τουρκία προς το Ην. Βασίλειο.

Παρότι η κατάσταση στη χώρα έχει ηρεμήσει μετά την απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016, το περιβάλλον ασφαλείας παραμένει δυνητικά ασταθές και είναι ενεργή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη χώρα, αναφέρει η σύσταση.

Το 2016 πραγματοποιήθηκαν 1,7 εκατ. ταξίδια Βρετανών στην Τουρκία.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.