Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Επί τάπητος η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Κρήτης με την Τουρκία

Επί τάπητος η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Κρήτης με την Τουρκία

Η ανάπτυξη συνεργασιών σε διάφορους τομείς βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν στο δημαρχείο Χανίων η γενική πρόξενος της Τουρκίας Όγια Γιαζάρ, με τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Βλαχάκη.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος, στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, όπως η ανάπτυξη συνεργασιών στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού και του εμπορίου, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε από την πλευρά του κ. Βλαχάκη στην απευθείας αεροπορική σύνδεση με το νησί, καθώς και στην προώθηση των κρητικών ποιοτικών προϊόντων.

«Σήμερα η Ελλάδα και η Τουρκία, τηρώντας τις διεθνείς συμβάσεις, οφείλουν στο πνεύμα της καλής γειτονίας να βρουν ειρηνικά τον βηματισμό τους, επενδύοντας σε συνεργασίες, που ενώνουν τους δύο λαούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Χανίων. Από την πλευρά της, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου, η γενική πρόξενος της Τουρκίας τόνισε ότι στόχος της επίσκεψής της στο νησί είναι η ανάπτυξη συνεργασιών, με έμφαση στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.