Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Η Cyprus Airways επιστρέφει στην Αθήνα

Η Cyprus Airways επιστρέφει στην Αθήνα

H Cyprus Airways ξεκινά πτήσεις από Κύπρο προς Ελλάδα και Αθήνα, σηματοδοτώντας μια μεγάλη “επιστροφή” στην ελληνική αγορά! Η νέα κυπριακή εταιρεία, που φέρει μια επωνυμία με ιδιαίτερο βάρος και ιστορία στον αεροπορικό χώρο, θα συνδέει την Λάρνακα με την Αθήνα, ξεκινώντας αρχικά με 2 πτήσεις την εβδομάδα από τις 29 Μαρτίου 2018 και 4 πτήσεις την εβδομάδα από 1η Ιουνίου 2018.

Με την ευκαιρία της έναρξης των πτήσεων, η Cyprus Airways, σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών πραγματοποίησε εκδήλωση γνωριμίας με τους εκπρόσωπους του Τύπου.

H Κική Χάιδα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Cyprus Airways, δήλωσε: «Μετά από 8 μήνες επιτυχούς λειτουργίας, είμαστε ενθουσιασμένοι με την εισαγωγή του νέου δρομολογίου Αθήνα – Λάρνακα στο δίκτυό μας. Παρακολουθούμε συνεχώς το πτητικό μας πρόγραμμα και είμαστε σίγουροι ότι το νέο αυτό δρομολόγιο θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους Κύπριους ταξιδιώτες, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλει στην αύξηση των επιβατών από Ελλάδα που επισκέπτονται την Κύπρο.”

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, δήλωσε: “Καλωσορίζουμε τη νέα Cyprus Airways στην Αθήνα! Η προσθήκη αυτή στο δίκτυο του αεροδρομίου μάς χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς ενισχύει ακόμη περισσότερο την ταχύτατα αναπτυσσόμενη  αγορά της Κύπρου, με την οποία βέβαια μας ενώνουν ιδιαίτεροι δεσμοί.  Ευχόμαστε στη νέα Cyprus καλή επιτυχία με πολλές και γεμάτες πτήσεις!»

Η τιμή του  εισιτηρίου μετ’ επιστροφής από Αθήνα προς Λάρνακα ξεκινά από 97 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων.

Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 σε 4 προορισμούς.

Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με σύγχρονα αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής.

Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.