Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ιατρικός τουρισμός: 50 δισ. δολ. ο ετήσιος τζίρος

Ιατρικός τουρισμός: 50 δισ. δολ. ο ετήσιος τζίρος

Σε 50 δισ. δολάρια αποτιμάται η αξία της παγκόσμιας βιομηχανίας ιατρικού τουρισμού, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της VISA και του Oxford Economics, ενώ οι εκτιμήσεις για την ερχόμενη 10ετία είναι ότι η ετήσια ανάπτυξή του θα φθάσει το 25%.

Η διεθνής αυτή ανάπτυξη της ζήτησης στον ιατρικό τουρισμό αντικατοπτρίζεται και στην εφετινή διοργάνωση της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης τουρισμού στον κόσμο, την ΙΤΒ του Βερολίνου.

Ο χώρος που θα αφιερωθεί στον Ιατρικό τουρισμό φέτος θα είναι μεγαλύτερος και για αυτό το λόγο μετακινείται στην αίθουσα 21b.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και ομιλίες στον ιατρικό τουρισμό ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να πληροφορούνται αναλυτικά για τις κλινικές, τους προορισμούς και την ασφάλεια περίθαλψης.

Το Συνέδριο Βιομηχανίας Ιατρικού Τουρισμού είναι ο εφετινός επίσημος συνεργάτης του Περιπτέρου Ιατρικού Τουρισμού. Το Συνέδριο που φέτος διοργανώνει εκδηλώσεις στο Ζάγκρεμπ και τις Βρυξέλλες, ειδικεύεται στα ιατρικά συνέδρια σε όλη την Ευρώπη.

Για πρώτη φορά, επίσης, θα πραγματοποιηθεί φέτος το Medical Media Lunch, στις 7 Μαρτίου, και θα ακολουθήσει η ITB Medical Night στις 9 Μαρτίου, με ευκαιρίες για δικτύωση.

Η Medical Travel Quality Alliance θα παρουσιάσει τις 10 καλύτερες κλινικές στον κόσμο για επισκέπτες ιατρικού τουρισμού.

Οι διεθνείς εκθέτες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, κλινικές και ιατρικά κέντρα της Τουρκίας, της Γαλλίας, της Δομινικανής Δημοκρατίας, της Ιορδανίας και της Κροατίας ενώ το Ινστιντούτο Ερευνών και Ανάπτυξης Ιατρικού Τουρισμού από το Γκντανσκ θα ενημερώσει τους επισκέπτες για τις τελευταίες εξελίξεις στον ιατρικό τουρισμό της Πολωνίας.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την ψηφιοποίηση στον ιατρικό τουρισμό καθώς και για τον τουρισμό ευεξίας.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.