Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Κρουαζιέρα στα Χανιά: Αναμένονται 143.000 επισκέπτες το 2018

Κρουαζιέρα στα Χανιά: Αναμένονται 143.000 επισκέπτες το 2018

Με την ευκαιρία της νέας τουριστικής περιόδου, το Λιμενικό Ταμείο Ν. Χανίων, δημοσιοποίησε στοιχεία για την κατάσταση αναμενομένων αφίξεων Κρουαζιεροπλοίων για το 2018, στο λιμάνι της Σούδας

Έτσι, σύμφωνα με εκτιμήσεις από στοιχεία των ναυτικών πρακτόρων, το 2018 αναμένονται στην περιοχή μας 74 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων με περίπου 143.000 επισκέπτες. Σε αυτά πρέπει να προστεθεί και το πλοίο MSC ORCHESTRA, το οποίο είχε ελλιμενισθεί εκτάκτως στις 26-1-2018 στο λιμάνι της Σούδας. Η παραπάνω λίστα δεν είναι οριστική και μπορεί να μεταβληθεί, π.χ. για λόγους καιρικών συνθηκών.

Στην κατάσταση αυτή, αναγράφεται το κρουαζιερόπλοιο  SILVER SPIRIT, που θα καταπλεύσει αργά το βράδυ στις 2-3-2018, το οποίο όμως δεν θα μεταφέρει επιβάτες κρουαζιέρας.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία του,  επέλεξε το λιμάνι της Σούδας προκειμένου να κάνει ανακαίνιση στην επίπλωσή του πλοίου, δεδομένης της εμπιστοσύνης που έχει καλλιεργηθεί, ως αποτέλεσμα της καλής εξυπηρέτησης που παρέχεται στα πλοία που ελλιμενίζονται σε αυτό.

Τα έπιπλα που θα αντικαταστήσει το πλοίο, θα παραχωρηθούν στο Δήμο Χανίων, προκειμένου ο Δήμος με τη σειρά του να τα διαθέσει στα κοινωφελή ιδρύματα της πόλης.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.