Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Μιχ.Βαμιεδάκης :”Θετικό αποτέλεσμα από την ΙΤΒ για την Κρήτη.”

Θερμό κλίμα μεταξύ των κκ Βαμιεδακη-Φουχτελ
Θερμό κλίμα μεταξύ των κκ Βαμιεδακη-Φουχτελ

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε με δήλωση του στο holidaynews.gr o Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Βαμιεδάκης από την ΙΤΒ 2018.

Ο ίδιος με τους ανθρώπους της περιφέρειας που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην πρωτεύουσα της Γερμανίας είχε σειρά από σημαντικές επαφές με φορείς απ όλο το φάσμα του τουρισμού κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
” Η χρονιά θα είναι καλή σύμφωνα με τα στοιχεία αλλά και τα μηνύματα που έχουμε λάβει όλες αυτές τις ημέρες.Ο σημαντικότερος πελάτης μας η Γερμανική αγορά δίνει και φέτος ψήφο εμπιστοσύνης στην αγορά τουρισμού της Κρήτης και θα πρωταγωνιστεί καθ όλη την διάρκεια της σαιζόν στις αφίξεις.
Ευελπιστούμε, κατέληξε, να υπάρξει άνοδος των αφίξεων και στην αρχή της περιόδου με ικανοποιητικές τιμές, ώστε να γίνει η διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα που όλοι μας προσδοκούμε.”
Η περιφέρεια Κρήτης να σημειωθεί ότι επιδόθηκε και φέτος σε ένα δυναμικό αγώνα με πολυποίκιλες δράσεις και διαστάσεις, ώστε να διατηρηθεί η πρωτιά της.
Θερμό κλίμα μεταξύ των κκ Βαμιεδακη-Φουχτελ

Θερμό κλίμα μεταξύ των κκ Βαμιεδακη-Φουχτελ

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.