Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Οι top τουριστικές ατραξιόν κάθε χώρας – Κάποιες θα σας εκπλήξουν…

Οι top τουριστικές ατραξιόν κάθε χώρας – Κάποιες θα σας εκπλήξουν…

Όλοι έχουμε μια… λίστα με μέρη του κόσμου που θέλουμε να επισκεφτούμε. Οι περισσότεροι από εμάς, ωστόσο, συμβουλεύονται το TripAdvisor για να δουν τι εμπειρίες και των υπόλοιπων τουριστών και ταξιδιωτών.

Το Vouchercloud συγκέντρωσε όλες τις τουριστικές ατραξιόν του κόσμου, ή τουλάχιστον τις top τουριστικές ατραξιόν, κάθε χώρας, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των χρηστών του TripAdvisor και τις παρουσιάζει σε έναν χάρτη.

Στην Ελλάδα top ατραξιόν θεωρείται η Ακρόπολη, ωστόσο, σε άλλες χώρες, τα αποτελέσματα ξαφνιάζουν! Στο Ηνωμένο Βασίλειο, για παράδειγμα, top ατραξιόν δεν θεωρείται το Παλάτι του Μπάκινγκαμ αλλά το τουρ στο… studio του Χάρι Πότερ!

Οι πιο δημοφιλείς ατραξιόν πάντως αφορούν σε… θαύματα της φύσης (76), 54 ατραξιόν είναι ιστορικά μνημεία, 38 είναι παραδοσιακές τουριστικές ατραξιόν και οι 29 σχετίζονται με τη θρησκεία.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.