Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ο Τραμπ νοίκιαζε μέσω Αirbnb τη βίλα του στον Άγιο Μαρτίνο (pics)

Ο Τραμπ νοίκιαζε μέσω Αirbnb τη βίλα του στον Άγιο Μαρτίνο (pics)
Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει κερδίσει από 200.000 δολάρια έως και 3 εκατ. δολάρια από το ακίνητο από το 2014, σύμφωνα με κυβερνητικές πληροφορίες.

 

Το ακίνητο του Ντόναλντ Τραμπ στον Άγιο Μαρτίνο ήταν μέχρι το πρωί της Τετάρτης διαθέσιμο προς ενοικίαση στο Airbnb, αλλά μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε μετά την εξάπλωση της είδησης, η εταιρεία που είχε αναλάβει να διαχειρίζεται τη βίλα αναγκάστηκε να κατεβάσει την αγγελία.

Αν είχατε να διαθέσετε 11.418 δολάρια ανά διανυκτέρευση, θα μπορούσατε να ζήσετε μία ημέρα -τουλάχιστον- σαν πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το ποσό αυτό εξασφάλιζε στον ενοικιαστή πρόσβαση σε μία «υπέροχη ιδιοκτησία» με αρκετό χώρο για 16 άτομα σε ένα «οικείο, χαλαρό και προσεγμένο περιβάλλον», σύμφωνα με την περιγραφή του ακινήτου στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

«Η βίλα του Τραμπ είναι ίσως το πιο κοσμοπολίτικο οίκημα [στο νησί] – ίσως υπάρχουν ένα ή δύο ακόμη ακίνητα που θα μπορούσαν να την ανταγωνιστούν», λέει ο Arun Jagtiani, ιδιοκτήτης της εταιρείας Ιsland Real Estate.

Γνωστό ως Chateau des Palmiers, το ακίνητο διαθέτει 9 υπνοδωμάτια (11 αν υπολογίσουμε και τους βοηθητικούς χώρους), 8 μπάνια σε δύο βίλες, θερμαινόμενη πισίνα σχεδόν δίπλα από τη θάλασσα, γυμναστήριο, γήπεδο τένις και υπαίθριο τραπέζι μπιλιάρδου. Η κουζίνα διαθέτει δικό της σεφ και «έμπειρο προσωπικό ασφαλείας». Και σαν τελευταίες πινελιές πολυτέλειας, τα φωτιστικά είναι χρυσά και οι πολυθρόνες με τιγρέ υφάσματα.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.