Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Τουρισμός: Φτηνότερες οι διακοπές των Βρετανών σε Κω, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο φέτος

Τουρισμός: Φτηνότερες οι διακοπές των Βρετανών σε Κω, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο φέτος

Μειωμένες τιμές για τις διακοπές των Βρετανών αυτό το καλοκαίρι στην Κω, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο δείχνουν τα στοιχεία κρατήσεων της πλατφόρμας On the Beach. Ειδικότερα, οι τιμές είναι 11% χαμηλότερες στην Κω, σε σχέση με το περυσινό καλοκαίρι, 8% φτηνότερες στην Κεφαλονιά και 5% στη Ζάκυνθο.

Η Ισπανία παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους Βρετανούς και φέτος, με την Τενερίφη, την Κόστα Μπλάνκα, το Λανθαρότε και την Ίμπιζα να είναι οι κορυφαίες επιλογές.

Η Ελλάδα είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής προορισμός και η Τουρκία ακολουθεί τρίτη.

Ανερχόμενος προορισμός η Χαλκιδική

Οι ταχύτερα αναπτυσσόμενοι προορισμοί μεταξύ των Βρετανών, ωστόσο, είναι η Σικελία και η Σαρδηνία και ακολουθεί η Χαλκιδική.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της On the Beach, Άλαν Χάρντιγκ, δήλωσε: «Για άλλη μια φορά η Ισπανία κυριαρχεί στην αγορά, αλλά άλλοι προορισμοί όπως η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Μάλτα αποδεικνύονται πολύ δημοφιλείς φέτος. Τα στοιχεία κρατήσεων δείχνουν επίσης ότι ανεβαίνει η Τουρκία και η αύξηση της δημοτικότητάς της αναμένεται να συνεχισθεί. Η Ελλάδα είναι μια πολύ ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν μεγάλη αξία, καθώς οι διακοπές σε πολλά νησιά της είναι φθηνότερες αυτό το καλοκαίρι σε σύγκριση με το περυσινό “.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.