Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Aegean: Δεύτερος δημοφιλέστερος αερομεταφορέας στην Ευρώπη

Aegean: Δεύτερος δημοφιλέστερος αερομεταφορέας στην Ευρώπη

H δεύτερη δημοφιλέστερη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη είναι η Aegean Airlines για το 2018, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε το Νοέμβριο του 2017 η πλατφόρμα αεροπορικών κρατήσεων, eDreams, σε 60.000 κριτικές επιβατών.

Πρώτη κατατάσσεται η Turkish Airlines και τρίτη η Swiss. Οι βαθμολογίες επιβατών από το 2017 οδήγησαν στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Turkish Airlines όχι μόνο εξαιτίας της συνολικής άποψης των επιβατών για αυτήν, αλλά και στις κατηγορίες πληρώματος αεροκασφών και VIP Lounge. H Turkish Airlines ανέβηκε 6 θέσεις μέσα σε ένα χρόνο, ενώ η Aegean Airlines είναι η μοναδική αεροπορική εταιρεία που βρίσκεται στην πρώτη τριάδα ήδη από πέρυσι.

Από το 2014, η Aegean χρησιμοποιεί νέο λογισμικό σχεδιασμού πτήσεων, το οποίο έχει οδηγήσει σε σημαντική βελτίωση της χρήσης των αεροσκαφών και έχει μειώσει τις εκπομπές CO2 κατά περίπου 800 τόνους το μήνα. Εκτός από αυτό το λογισμικό, πραγματοποιήθηκαν επενδύσεις σε ελαφρύτερα και πιο εργονομικά καθίσματα, τα οποία, μαζί με άλλα μέτρα, θα μειώσουν τις εκπομπές CO2 κατά 515 τόνους το μήνα.

Οι 10 πρώτες αεροπορικές εταιρίες για το 2018

1. Turkish Airlines
2. Aegean Airlines
3. Swiss International Airlines
4. Lufthansa
5. Austrian Airlines
6. Emirates
7. Scandinavian Airlines
8. Aeroflot
9. Air France
10. TAP Portugal

Εκτός από τη γενική αξιολόγηση, οι ταξιδιώτες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν κατηγορίες υπηρεσιών όπως το τσεκ ιν, το VIP lounge, την εξυπηρέτηση εν ώρα πτήσης, τον εξοπλισμό των αεροσκαφών, το value for money, την άνεση και την αναψυχή.

Η Aegean βρέθηκε στις πρώτες τριάδες 5 κατηγοριών.

Check-in

1. Swiss International Airlines

2. Emirates

3. Aegean Airlines

VIP Lounge

1. Turkish Airlines
2. Swiss International Airlines

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.