Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Airbnb: Πιο εξειδικευμένη αναζήτηση σπιτιών για άτομα με αναπηρίες

Airbnb: Πιο εξειδικευμένη αναζήτηση σπιτιών για άτομα με αναπηρίες

21 νέες ενδείξεις σπιτιών που θα διευκολύνουν τους ταξιδιώτες με αναπηρίες, εισάγει η Airbnb.

Οι ενδείξεις θα βοηθούν τα άτομα με κινητικά προβλήματα να προβαίνουν σε αναζήτηση σπιτιών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως είσοδο στο δωμάτιο χωρίς σκαλιά, ευρύχωρους διαδρόμους για αναπηρικές αμαξίδια κτλ.

Μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμη η αναζήτηση απλώς για σπίτια «προβάσιμα με αναπηρικό αμαξίδιο», τα οποία δεν κάλυπταν πάντα τις ανάγκες ανθρώπων με αναπηρίες.

Στόχος μας είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να ταξιδέψει οπουδήποτε, δήλωσε ο διευθυντής Προσβασιμότητας της Airbnb, Srin Madipalli.

Το 2017, η Airbnb ξεκίνησε να συνεργάζεται με οργανισμούς ατόμων με κινητικά προβλήματα προκειμένου να επεξεργασθεί μαζί τους τις ενδείξεις αυτές ενώ την ίδια χρονιά απέκτησε την Accomable, μια ταξιδιωτική startup του Λονδίνου που παρουσίαζε σε ταξιδιώτες με αναπηρίες, καταλύματα που πληρούν τις ανάγκες τους.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.