Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Fraport Greece: Τριάντα νέες θέσεις απασχόλησης

Fraport Greece: Τριάντα νέες θέσεις απασχόλησης

Mε 30 νέες θέσεις απασχόλησης ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της η Fraport Greece. Όπως ανακοίνωσε, σήμερα η εταιρεία, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 4η Μαρτίου, με τις νέες θέσεις απασχόλησης να αφορούν στις  παρακάτω ειδικότητες:

• AIRPORT DUTY MANAGER (ADM)

• AIRPORT OPERATIONS COORDINATOR (AOC)

• AIRPORT AIRSIDE SUPERVISOR (AAS)

• AIRPORT TERMINAL SUPERVISOR (ATS)

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Fraport Greece παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, προοπτικές ανάπτυξης κι εξέλιξης σ’ ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο περιβάλλον. Επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της το οποίο μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων της, έχει φθάσει τα 600 άτομα στα κεντρικά γραφεία και τα αεροδρόμια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας και τα απαραίτητα προσόντα οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να επισκεφθούν την εταιρική ιστοσελίδα  http://www.fraport-greece.com/ell/kariera/diathesimes-theseis  και στο πεδίο “Καριέρα/Διαθέσιμες Θέσεις” να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.