Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

H Cretan Holidays Destination Management Βραβεύθηκε ανάμεσα σε 1137 εκθέτες από 180 χώρες και 5 κατηγορίες

H Cretan Holidays Destination Management Βραβεύθηκε ανάμεσα σε 1137 εκθέτες από 180 χώρες και 5 κατηγορίες

Με μία μεγάλη διάκριση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11-03-2017 η εκπροσώπηση της Cretan Holidays Destination Managment στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης τουρισμού ΙΤΒ του Βερολίνου.

Με 46 χρόνια ιστορίας και σχεδόν 35 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ITB ως εκθέτης με δικό της περίπτερο, η εταιρία φέτος απέσπασε μία πολύ μεγάλη τιμητική διάκριση.

Στα πλαίσια της βράβευσης των καλύτερων εκθετών, η Cretan Holidays βραβεύθηκε από το Business School of Cologne ως ο 10ος καλύτερος εκθέτης στην κατηγορία «Travel Organizer» , ανάμεσα σε 1137 περίπτερα και πέντε κατηγορίες εκθετών, όντας μάλιστα ο μοναδικός εκθέτης απο την Ελλάδα και την Κύπρο που τα τελευταία χρόνια βραβεύεται για την αρτιότητα της παρουσίας του στην τόσο σημαντική αυτή διοργάνωση.

Φέτος η Cretan Holidays συμμετείχε με τα στελέχη από τα γραφεία της σε Κρήτη, Κω , Ρόδο, Ζάκυνθο και Κέρκυρα , από το τμήμα συμβολαίων, των groups, των online δραστηριοτήτων, το marketing και φυσικά από το management. Η εταιρεία, μια από τις πλέον αξιόπιστες στον χώρο του τουρισμού, εξελίσσεται και σαν μία από τις μεγαλύτερες επίσης, με 400.000 αφίξεις το 2017.

Η διάκριση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Cretan Holidays καθώς έρχεται να επισφραγίσει την διαρκή και υγιή ανάπτυξη της εταιρίας και να επιβραβεύσει τις ακούραστες διαχρονικά προσπάθειες όλου της του προσωπικού , που την έχουν φέρει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.