Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

H Qantas έγραψε ιστορία: Απευθείας πτήση 17 ωρών από Αυστραλία σε Βρετανία

H Qantas έγραψε ιστορία: Απευθείας πτήση 17 ωρών από Αυστραλία σε Βρετανία
Η απόσταση που χωρίζει το αεροδρόμιο Περθ από το Χίθροου είναι 14.498 χιλιόμετρα -Η εταιρεία χρησιμοποίησε για την πτήση ένα Boeing 787-9 Dreamliner, το οποίο έχει μικρότερη κατανάλωση καυσίμου σε σύγκριση με το Boeing 747

Νωρίς το πρωί της Κυριακής προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου η πρώτη απευθείας πτήση από την Αυστραλία στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Όπως γράφει το  BBC η πτήση QF9 της αεροπορικής εταιρείας Qantas ολοκλήρωσε το ταξίδι των 14.498 χιλιομέτρων (9.009 μιλίων) από το Περθ στο Λονδίνο σε λίγο παραπάνω από 17 ώρες.

Η εταιρεία χρησιμοποίησε για την πτήση ένα Boeing 787-9 Dreamliner, το οποίο έχει μικρότερη κατανάλωση καυσίμου σε σύγκριση με το Boeing 747.

Στην πτήση υπήρχαν περισσότεροι από 230 επιβάτες, ενώ το αεροσκάφος έγινε δεκτό από κομβόι οχημάτων στο αεροδρόμιο.

«Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο βιβλίο της ιστορίας της αεροπορίας», είπε στους επιβάτες μία από τους τέσσερις πιλότους, η Λίσα Νόρμαν και συνέχισε, «ο κόσμος μας παρακολουθούσε σήμερα. Σας ευχαριστούμε που πήρατε μέρος σε κάτι τόσο μαγικό και ιδιαίτερο».

Η πτήση εντάσσεται στα φιλόδοξα πλάνα της Qantas να προσθέσει νέα, μεγαλύτερα δρομολόγια.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.