Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Tο εστιατόριο από την Βενεζουέλα που σερβίρει τα πιο νόστιμα κρητικά πιάτα

Tο εστιατόριο από την Βενεζουέλα που σερβίρει τα πιο νόστιμα κρητικά πιάτα
Maracaibo Restaurant: Η μικρή “πέτρινη” γωνιά στα Χανιά που είναι ξακουστή στους καλοφαγάδες για τα μαγειρεμένα κρητικά πιάτα του στον ξυλόφουρνο

Θα αναρωτιέστε πως ένα εστιατόριο από τη Βενεζουέλα σερβίρει τα πιο νόστιμα κρητικά πιάτα; Και όμως γίνεται αν σκεφτείτε πως το εστιατόριο αυτό λέγεται Maracaibo.

Maracaibo λέγεται μια λίμνη της Βενεζουέλας και είναι είναι το πιο ηλεκτρισμένο μέρος του πλανήτη καθώς ρίχνει αστραπές 200 μέρες το χρόνο.

Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο, γιατί τα πιάτα που σερβίρονται στο Maracaibo Restaurant στο χωριό Κολένι (Καστέλι Κισσάμου) αστράφτουν και βροντούν.

Το μικρό πέτρινο μαγαζί με την πολύ όμορφη και ζεστή αυλή του έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά όλων αυτών που λατρεύουν το κότσι στον ξυλόφουρνο, το μοσχάρι γιουβέτσι, το μπουρέκι με γλυκοκολοκύθα αλλά και το φρέσκο ψάρι.

Το καθημερινό μενού διαφοροποιείται και αποτελείται από μαγειρευτά, από πιάτα της ώρας και εξαιρετικούς μεζέδες.

 

 

Το μεγάλο συν του είναι πως φιλοξενεί κάθε είδους εκδήλωση παρέχοντας στον κόσμο που το εμπιστεύεται υψηλή ποιότητα, σεβασμό στον πελάτη και δημιουργεί ένα οικογενειακό κλίμα με αποτέλεσμα όποιος το επισκεφθεί να είναι η αρχή για να το κάνει ξανά και ξανά.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.