Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Αθλητές απ’ όλο τον κόσμο στο Ηράκλειο για τις προπονήσεις τους

Αθλητές απ’ όλο τον κόσμο στο Ηράκλειο για τις προπονήσεις τους

Το Ηράκλειο επέλεξαν για την προπόνηση τους κορυφαίοι αθλητές από την Ελβετία και τη Γερμανία με το Δήμο Ηρακλείου να κερδίζει το στοίχημα της προσέλκυσης ομάδων αλλά και αθλητών από το εξωτερικό για την προετοιμασία τους. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι φέτος διπλασιάστηκε ο αριθμός των αθλητών από το εξωτερικό οι οποίοι επέλεξαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ηρακλείου για τις προπονήσεις τους.

Πρόκειται  συνολικά για 177 αθλητές και αθλήτριες και 38 προπονητές και συνοδούς, μέλη  συλλόγων αλλά και των Εθνικών  τους ομάδων.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά και τον Αντιπρόεδρο της Ανάπτυξης Αθλητισμού ΑΕ ΟΤΑ Μαρίνο Παττακό, καλωσόρισε τους φιλοξενούμενους στο Ηράκλειο και τους προσέφερε μια αναμνηστική τσάντα με τοπικά προϊόντα και πληροφορίες για  την πόλη  και την Κρήτη.

Δείτε το ρεπορτάζ όπως προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Creta 

Αθλητές απ’ όλο τον κόσμο στο Ηράκλειο για τις προπονήσεις τους

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.