Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Αλαλούμ σε πτήση τσάρτερ από Άμστερνταμ για Χανιά

Αλαλούμ σε πτήση τσάρτερ από Άμστερνταμ για Χανιά

Αλλού οι επιβάτες αλλού οι αποσκευές τους ενώ η πτήση προσγειώθηκε με καθυστέρηση περίπου 4 ωρών στο Αεροδρόμιο “Ι.Δασκαλογιάννης”

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες πτήσης τσάρτερ, της ολλανδικής αεροπορικής  εταιρίας χαμηλού κόστους, Transavia που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ με τελικό προορισμό το Αεροδρόμιο Χανίων.

Η πτήση προσγειώθηκε στο “Ι.Δασκαλογιάννης” με μεγάλη καθυστέρηση, λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής, ύστερα από περίπου 4 ώρες,  ενώ τους επιβάτες περίμενε μια ακόμη έκπληξη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες   δεν είχαν φτάσει οι αποσκευές τους.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Skyserv Handling Services, υπεύθυνη εταιρεία υπηρεσιών εδάφους και αρμόδια για την ενημέρωση των επιβατών όσον αφορά τις αποσκευές τους, δεν λάβαμε καμία απάντηση σχετικά με την αιτία του προβλήματος που δημιουργήθηκε.

Πάντως, νωρίτερα σήμερα, το αεροδρόμιο Σίπολ του Άμστερνταμ έκλεισε για λίγο λόγω διακοπής στην ηλεκτροδότηση με αποτέλεσμα να σημειωθούν πολλά προβλήματα στις πτήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί οτι και η επόμενη προγραμματισμένη στις 21:55,  πτήση από Χανιά – Άμστρενταμ θα πραγματοποιηθεί με καθυστέρηση μιας ώρας καθώς το αεροπλάνο θα απογειωθεί στις  22:55

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.