Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

ΕΟΤ: Δράσεις προβολής σε ΗΠΑ, Πολωνία και Ιταλία

ΕΟΤ: Δράσεις προβολής σε ΗΠΑ, Πολωνία και Ιταλία

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ενέκρινε αποφάσεις για την τουριστική προώθηση της χώρας σε ΗΠΑ, Πολωνία και Ιταλία.

Αναλυτικά, ενέκρινε την συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του 15ου Διεθνούς Συνεδρίου (12 – 13.04.2018) στην πόλη Zabrze της Πολωνίας με κύριο θέμα τη βιομηχανική κληρονομιά και τα προϊόντα της γης και τη σχέση τους με τον τουρισμό. Παράλληλα, θα παραστεί εκπρόσωπος του στη 10η Διεθνή Τουριστική έκθεση Zabrze (13 – 15.04.2018) που προσελκύει εκθέτες από όλον τον κόσμο.

Επίσης, το γραφείο του ΕΟΤ στις ΗΠΑ θα συμμετέχει στο Ελληνο-Εβραϊκό Φεστιβάλ Greek Jewish Festival που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου στις ΗΠΑ με απώτερο στόχο την τουριστική προβολή της Ελλάδας στη στρατηγικής σημασίας αγορά της Αμερικής. Το Greek Jewish Festival είναι μία ετήσια εκδήλωση, την οποία διοργανώνει ο οργανισμός Kehila Kedosha Janina Preservation and Cultural Fund, Inc. και την οποία επισκέπτονται κατά μέσο όρο  8.000 άτομα.

Παράλληλα, εκπρόσωπος του ΕΟΤ Ιταλίας θα μεταβεί στις 12.04.2018 στην πόλη Μπολόνια και στις 18.04.2018 στην πόλη Γένοβα της Ιταλίας στο πλαίσιο της από κοινού διοργάνωσης εκδήλωσης – workshop με την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines και τις Διοικήσεις των Αεροδρομίων των αντίστοιχων πόλεων της Μπολόνια και της Γένοβα.

Η συμμετοχή του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ιταλίας είναι δωρεάν, καθώς ο χώρος και το catering προσφέρονται από τις Διοικήσεις των δύο Αεροδρομίων.

Η εκδήλωση στη Μπολόνια θα ξεκινήσει στις 11:30 και θα διαρκέσει μέχρι τις 15:00. Θα γίνει μία σύντομη παρουσίαση από τους εκπροσώπους των τριών διοργανωτών (Αεροδρόμιο, Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ιταλίας και Aegean Airlines), θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τους παρευρισκόμενους τουριστικούς πράκτορες, ενώ θα προσφερθεί γεύμα σε μπουφέ.

H εκδήλωση στη Γένοβα θα ξεκινήσει στις 13:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 19:00. Το πρόγραμμα είναι το ίδιο με αυτό της Μπολόνια.

Εξάλλου, ο ΕΟΤ ενέκρινε και τη διάθεση ποσού 12.400 ευρώ με ΦΠΑ  ως οικονομική συμμετοχή του στην δράση που αφορά στην διοργάνωση του «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ : ΕΛΛΑΔΑ- ΙΤΑΛΙΑ», που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από 13 έως 16 Απριλίου από την ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ – ΓΚΑΖΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.